Financiële zaken

Heeft u een geschil in een financiële zaak. Wij van Rechtenwet.nl helpen u graag.

Financiële Zaken

Persoonlijke of zakelijke financiele vraagstukken zijn subjectief, en de details van uw zaak bepalenwat de beste mogelijkheden zijn om een juridische oplossing te creëren. De juristen bij Rechtenwet.nl begrijpen de frustraties waarmee u geconfronteerd wordt en creëren graag oplossingen voor uw financieel geschil op het gebied van schuldenafwikkeling, belastingzaken, aansprakelijkheid en (gemeentelijke) heffingen.

Als u geconfronteerd bent met belastingvraagstukken, schulden of andere financiele zaken kunnen wij u op een betaalbare manier helpen.

 

Schulden

Het is tegenwoordig niet ongewoon dat mensen door incassobureau’s worden achterna gezeten voor geld dat ze niet verschuldigd zijn. Dit gebeurt om verschillende redenen: de oorspronkelijke schuldeiser kan een administratiefout hebben gemaakt, u kan een slachtoffer zijn van identiteitsdiefstal, de schuldeiser heeft zich niet aan de afspraken gehouden, of de schuldeiser heeft u geen eerlijke kans gegeven het bedrag te betalen. Dit soort zaken heeft er toe geleid dat veel Nederlanders oneerlijk zijn behandeld en schuldproblemen hebben. Indien u ook hiermee te maken heeft, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij willen u in ieder geval in het eerste adviesgesprek vrijblijven ondersteunen.

 

Belastingen

Ieder jaar moeten individuen belastingenaangiftes doen. Vanwege de details die de belastingen betreffen, worden vaak fouten gemaakt en dat heeft direct gevolgen voor uw portemonnee. Als u om persoonlijke of zakelijke reden uw belastingen niet kunt betalen, kan de belastingdienst uw bankrekening aangrijpen waardoor uw geld wordt bevroren, met alle gevolgen van dien. Het is altijd van belangrijek om dit soort toestanden te voorkomen. Dit vraag van u kennis van zaken. Wij helpen u graag hierbij en geven u graag uitleg bij het invullen van de aangifte en uiteraard leggen wij u ook uit wat u precies in de gaten moet houden bij het indienen van aangiften. Soms is het noodzakelijk om bezwaar te maken bij de belastingdient of een gerechtelijk proces te beginnen. Wij vertegenwoordigen u graag hierbij tegen een goedkoop tarief.

Wij helpen u graag!

[contact-form-7 id="419" title="Contact"]