Huur en verhuur

Huur en Verhuur

Indien u een conflict heeft op het gebeid van het huur of verhuur of u wilt een huurovereenkomst laten opstellen, dan helpen wij u graag. Het de wet- en regelgeving omtrent huur en verhuur is namelijk complex, waar fouten snel gemaakt kunnen worden en u voor nadelige verrassingen kan komen te staan.

Huur

Overweeg je een huis te huren? De verhuurder van het huis zal u dan een huurovereenkomst sturen. Vaak bevatten de door de verhuurder opgestelde contracten voorschriften die alleen de belangen van de verhuurder dienen. Wordt de opzeggingsclausule correct geformuleerd? Kan uw partner zich bij als inwonend inschrijven? Komt het onderhoud voor rekening van de huurder of de verhuurder? Dit zijn slechts een paar vragen die kunnen ontstaan ​​bij het aangaan van een huurovereenkomst.  Zeker als er geen schriftelijke afspraken zijn gemaakt, kan er veel discussie ontstaan. Rechtenwet.nl geeft u een solide ondersteuning die u kunt vertrouwen.

U kunt onder andere bij ons terecht voor:

  • het opstellen of beoordelen van huurovereenkomsten (woon-, kantoor-, en bedrijfsruimte);
  • advisering bij rechten en plichten van huurders en verhuurders.

Verhuur

Bent u verhuurder? Dan staat er voor u veel op het spel. Bij een conflict kan voor u een bron van inkomsten in gevaar komen. Een goede huurovereenkomst is essentieel en biedt duidelijkheid voor beide partijen en voorkomt conflicten. Wij helpen u graag bij het opstellen hiervan. Rechtenwet.nl staat voor u klaar indien u een conflict heeft met een huurder en beantwoord al uw vragen.

Is het verstandig om tijdelijk of onbepaald te verhuren?  Wanneer is er sprake van achterstallig huur? Ben ik verplichten tot het herstellen van gebreken? Verhuurders krijgen ook vaak te maken met klachten van buren over de huurder die overlast veroorzaakt.  Rechtenwet.nl biedt u duidelijke antwoorden op deze vragen

Wij helpen u graag!

[contact-form-7 id="419" title="Contact"]