Over Ons

Over ons

Hier bij Rechtenwet.nl, geloven wij in het leveren van een kwaliteit via onze professionele juristen. Wij zijn een full service juridisch advies bureau dat ervoor zorgt dat onze klanten de best mogelijke dienst krijgen met realistische oplossingen. Om meer te weten te komen over ons, lees hieronder of contacteer ons voor een gesprek.

Rechtenwet.nl heeft een breed netwerk van juristen en advocaten. Onze missie is om  deskundige rechtshulp te bieden aan onze klanten met duidelijke resultaten. Het maakt niet uit wat het juridische probleem is, u kunt altijd rekenen op deskundig advies en professionele rechtshulp. Door ons ruime netwerk aan juristen zorgen wij ervoor dat er altijd een bekwame jurist voor u beschikbaar is.

Onze dienstverlening is snel en effectief. Wij streven er naar een betrouwbare relatie te hebben met de cliënten. Onze juristen vinden het belangrijk om met u mee te denken en u een complete oplossing te bieden. 

Wij willen een ‘mensgericht’ juridische dienstverlener zijn, waar betrokkenheid en het belang van de cliënt centraal staan. 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Het eerste gesprek is altijd kosteloos. Rechtenwet.nl is gelegen in Rotterdam-Zuid. Wij adviseren en ondersteunen zowel particulieren als bedrijven in de gehele provincie. Advies op afstand is uiteraard mogelijk elders in het land.

Rechtenwet.nl is opgericht door  mr. M.(Mohamed) Rian. Mr. Rian beschikt over de titels:  Bachelor in Business Administration, Bachelor Rechtsgeleerdheid, Meester in de Rechten met als specialisatie het Financieel Recht. Hij heeft sinds 2009 gewerkt voor verschillende opdrachtgevers. Hierdoor heeft hij te maken gehad met verschillende juridische praktijkgebieden. Zo werkte hij voor banken, commerciele organisaties, advocatenkantoor, overheid- en semi-overheidsinstanties en deed hij opdrachten voor particulieren die rechtshulpverlening nodig hadden. Bij Legalzone hielp hij particulieren met alledaagse juridische vraagstukken. Door de jaren heeft hij een uitgebreid netwerk opgebouwd van professionals en juristen. 

jurist mr. M. Rian