Verzekering en letselschade

Verzekering en letselschade

Iedereen maakt fouten en een ongeluk zit in een klein hoekje. Onbedoelde ongevallen in uw bedrijf kunnen leiden tot lichamelijk of financiele schade. Iedereen die zaken doet of een bepaalde relatie heef t met u of uw medewerkers kan om verschillende redenen redenen een vordering of rechtszaak indienen tegen u. Om die onzekerheden weg te nemen is het vaak aangeraden om een verzekering hebben. Echter niet altijd willen verzekeringen van u ofwel uw wederpartij uitkeren. Ook zijn verzekeringen niet bereid om ten alle tijde uw belangen te verdedigen.

Een verzekeringspolis is een belofte. In ruil voor een premie beloven verzekeringsmaatschappijen om u bij schade geld te betalen. Als verzekeringsmaatschappijen hun beloften niet nakomen, kunnen klanten een jurist inschakelijk om de verzekeraar aan te spreken en te dwingen die vergoedingen uit te keren.

De juristen bij Rechtenwet.nl helpen u graag bij problemen die ontstaan bij oneerlijke verzekeringspraktijken. Wij kunnen u adviseren over verschillende soorten assurantien. Voor vragen hierover kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen via de contactknop of per telefoon.

Wij helpen u graag!

[contact-form-7 id="419" title="Contact"]