Werving en selectie

Vul onderstaand contactformulier in en wij gaan direct voor u aan de slag.

Wij matchen juridisch toptalent en ervaren professionals.

Op zoek naar een kwalitatief hoogwaardig personeel kost vaak veel tijd en energie, maar gelukkig kunt het proces uitbesteden aan Rechtenwet.nl. Door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk en database heeft u binnen no-time de juiste kandidaat in huis. Door middel van werving en selectie zorgen wij voor capabele en gemotiveerde kandidaten. Het selecteren gaat op basis van kwaliteiten die u op voorhand bepaalt. 

Met betrekking tot de contractvorm zijn wij flexibel. Onze kandidaten kunnen bij u aan de slag op basis van loondienst, zzp of andere contractvormen.

Geld besparen

Tijd is geld, toch? Maar echt, met onze time-to-hire ratio, zult u sneller inhuren en verspilling van tijd en middelen voorkomen. Zo verspilt u geen tijd aan het selecteren en interviewen van de verkeerde mensen.

Netwerk uitbreiden

Uit een recente studie bleek dat 70% van de werkende beroepsbevolking "passief" op zoek is naar nieuwe kansen. Bij Rechtenwet.nl draait alles om het opbouwen van relaties. Vermijd de frustratie om gekwalificeerde kandidaten te vinden op generieke vacaturesites. Werken met Rechtenwet.nl geeft u toegang tot topkandidaten die vandaag beschikbaar zijn.

Partner van Rechtenwet.nl

Als u toptalent wilt inhuren, horen wij graag van u.

Wij komen graag met u in contact.